Mirakel Kindercoaching (Albrandswaard) Rhoon - Poortugaal - Barendrecht      06-42318635
"Dat moment dat een kind zijn eigen kracht ervaart en ontdekt wat hij nog meer kan"

 Tarieven:

 Kennismaking (telefonisch) GRATIS.

  • Intakegesprek bij voorkeur met niet alleen het kind maar ook beide ouders.
  • Gemiddeld 3-5 Sessies met het kind (50-60 min)
    Elk kind is uniek, de sessie is volledig afgestemd op de behoefte van jouw kind. In de 1e sessie maak ik kennis met jouw kind en bouwen we een vertrouwensband op middels diverse speel en werkvormen, waardoor je kind zich op zijn gemak voelt en plezier ervaart en met een goed gevoel naar huis gaat. Het aantal sessies (45-60 min) dat je kind nodig heeft is vooraf moeilijk te bepalen. Dit hangt af van de hulpvraag van je kind, maar ook de bereidheid en betrokkenheid van de ouders. Het streven is het traject zo kort mogelijk te houden
  • In de sessies gaan jouw kind en ik vertrouwelijk aan de slag, middels diverse werkvormen; gesprek, muziek, spel, mindfulness, tekenen, knutselen.
  • Indien jouw kind dit wenst, geef ik de ouder(s) de gelegenheid om de laatste 10 minuten bij de sessie aanwezig te zijn, zodat je kind zelf kan vertellen wat hij gedaan heeft in de sessie.
  • Afronding: Met kind en ouder(s) wordt het groeiproces en de verdere voortgang besproken.

 

Tarieven coaching:

Kennismaking (telefonisch) GRATIS

Intakegesprek € 90 (1.5 uur)

Coaching € 65 (per uur)

Tarieven huiswerkbegeleiding / studievaardigheden op aanvraag

Neem voorafgaand aan de start van het traject zelf contact op met uw zorgverzekeraar om te bekijken welke vergoeding er op jaarbasis mogelijk is. Mirakel Kindercoaching factureert rechtstreeks naar de klant.


Aftrekpost voor de inkomstenbelasting

Onder de noemer psychosociale hulpverlening/begeleiding kunnen de sessies als aftrekpost bij de inkomstenbelasting worden opgevoerd. U kunt de gemaakte kosten ook als bijzondere ziektekosten op uw belastingaangifte aftrekken.

 

E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn