Mirakel Kindercoaching (Albrandswaard) Rhoon - Poortugaal - Barendrecht      06-42318635
"Dat moment dat een kind zijn eigen kracht ervaart en ontdekt wat hij nog meer kan"

 Workshop SCHATGRAVEN groepjes

We gaan schatten graven, een spel waarin we spelen en ontdekken welke "schatten" het kind en de groep bezit. Tijdens dit spel ontdekken kinderen "schatten" (kwaliteiten) bij zichzelf en anderen te herkennen. Het versterkt het zelfbeeld, stimuleert het zelfvertrouwen en vergroot het zelfinzicht. Bovendien is het een prachtig cadeau om te weten hoe een kind een ander ziet.

 Een heerlijk samenzijn waarin iedereen met een lach kan vertellen wat hem bijzonder maakt, welke kwaliteiten zij in zichzelf en de ander zien en waar ze trots op zijn. Na de workshop worden alle "schatten" verankerd in een "eigen schatkaart".

 reactie van een groep: ‘Verrassend, speels in gesprek, wat ontdek je veel over jezelf en anderen in zo’n ontspannen sfeer. Zo grappig die karweikaartjes: omdenken, anders kijken. Conclusie: boeiend, anders, leuk, voor herhaling vatbaar, waardevol: positieve punten en complimentjes voor elkaar en jezelf en dat blijft hangen! Je raakt eigenlijk niet uitgespeeld, tijd vliegt…. Dus Top-spel!!

 

Waar:             Praktijk / Thuis / Op locatie (bijv.school)

Groepje:         Max. 6 kinderen

Duur:              1,5 uur

Tarief:             € 90,-

Reiskosten:   € 0,42 per km retour 

Spel:              Mogelijkheid om na de workshop te kopen voor  € 35,-    


Mirakel Kindercoaching

Langstraat 11-12

3162 WC RHOON

06-4231 8635

www.mirakel-kindercoaching.com

E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn