Mirakel Kindercoaching (Albrandswaard) Rhoon - Poortugaal - Barendrecht      06-42318635
"Dat moment dat een kind zijn eigen kracht ervaart en ontdekt wat hij nog meer kan"

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Antoinette Visscher, moeder van 3 kinderen (2005, 2008, 2011) én 3 (grote) bonuskinderen en (bonus)oma van 3 kleinkinderen.  Ik ben sinds 2015 gediplomeerd kindercoach. Tevens ben ik KOMOP coach (pesten) en sinds maart 2016 gecertificeerd bikkeltrainer voor de trainingen "Koele Bikkels" en "Bikkeltjes met lef.

Als je iemand vraagt uit het heden en verleden hoe ze mij in woorden zouden omschrijven dan zul je steevast horen: een mensen-mens, krachtig, spontaan, empathisch, open. Als piepklein meisje maakte ik altijd snel contact met iedereen, in mijn tienertijd was ik oppas overal in de wijk, bij buurtkindjes, bij kindjes met een uitdaging (autisme), vluchtelingkindjes. Ik was (en ben) altijd in bedrijvigheid bij wijkcentra omdat ik zo ontzettend houd van mensen. Elk mens en eigen achtergrond en verhaal, dat is wat me altijd heeft geïntrigeerd. Tot 2014 heb ik als leidinggevende/coach in de detailhandel gewerkt. Eerst fulltime, totdat het ouderschap me zo blij maakte. Ik ging parttime werken.

IIn 2013 gooide ik het roer om, en volgde ik mijn hart en mijn passie. Werken met kinderen!! Ik wist het zeker, voor de klas staan en versneld de PABO doen....totdat ik het beroep van kindercoach ontdekte. Wow! Dit is wat écht past bij mij! Door mijn inlevingsvermogen en levenservaringen en mijn optimisme is naast het theoretische gedeelte van de opleidingen ontwikkelingspsychologie en kindercoach ook de eigen ervaring een heel groot pluspunt geweest. (zelf erg gepest vroeger, onzeker geweest, rouw door verlies tienervriendin, scheiding)

 

Door de opleiding tot kindercoach te volgen heb ik mijn hart gevolgd en mijn droom waargemaakt: (samen)werken met kinderen, jongeren en volwassenen om de kwaliteiten en vaardigheden te ontdekken die iemand al bezit, maar nog niet in de praktijk weet te brengen. Ik ben het steuntje in de rug om in een veilige en vertrouwde omgeving te ontdekken wat je allemaal nog meer kan, want je kan echt meer dan je denkt!

Hoe belangrijk het is om jezelf te zijn, te laten zien wat je kunt, dat je goed bent zoals je bent, zonder oordeel en mét respect voor jezelf en elkaar. En, niet onbelangrijk, alles waar je aandacht aan geeft groeit. Dit geldt voor jezelf, maar ook voor jouw omgeving.

Verbreding en verdieping / Intervisie

Om mezelf te blijven ontwikkelen als kindercoach, is verbreding en verdieping van belang. Niemand is ooit uitgeleerd en ik volg regelmatig bijscholingen. Er staan dus altijd trainingen in het vooruitzicht gepland.

 Intervisie-groep:

Elke 6 weken komen we met 5 professionals bij elkaar, waarin we (anoniem) een casus bespreken, werkvormen delen en elkaar aanvullen en inspireren, ieder met hun eigen expertise.

Gevolgde opleidingen, cursussen en workshops die ik heb gevolgd kunt u vinden op mijn LinkedIn profiel.

 

 

 

 

 

E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn